keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Alkusanat

Reilu kuukausi sitten huomasin, että tahdon kirjoittaa fiktiota. Olen ollut aina kova lukemaan ja kirjoittamaankin, mutta aikaisemmat tekstini ovat olleet varsin asiapitoisia, eivät pelkästään mielikuvitukseni tuotetta. Omia tarinoitani olen kirjoittanut edellisen kerran ala-asteaikoina.



Sattumalta tulin kuitenkin aloittaneeksi jatkotarinan ja sitten pari muutakin. Innostuin hommasta niin kovasti, että päätin lopulta julkaista tekstejäni eräällä keskustelupalstalla. Tämän blogin perustin, sillä tahdoin kerätä hajanaiset tekstinpätkät yhteen ja samaan paikkaan, josta ne ovat helposti saatavilla ja selkeästi luettavissa.

En lupaa kaikkien aikojen suurinta rakkaustarinaa enkä välttämättä edes säännöllistä postaustahtia, mutta vakaana aikomuksenani on siirtää tänne tekstejäni pikkuhiljaa sitä mukaa kuin niitä syntyy. En tiedä, onko tällaisten blogien lukijakunta kovin suuri – tuskinpa – mutta jos eksyit tänne, olet ehdottoman tervetullut! Toivottavasti jaksat ainakin vilkaista kertomuksiani, ja kommentteja en katso lainkaan pahalla.

Katsotaan, mitä tästä tulee! :)

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


traffic counter