maanantai 25. helmikuuta 2013

Paluu kirjoittamisen maailmaan

Heipähei, pitkästä aikaa!
 
Ensinnäkin: suuret pahoittelut hiljaisuudesta - kirjoittelut ovat jääneet pitkäksi, pitkäksi aikaa vähemmälle, eikä jatkoa ole syntynyt. Aika on vain vierähtänyt muuhun, kirjoitukseni ovat jääneet pitkälle paussille ja blogikin on lähes unohtunut.
 
Nyt olen kuitenkin hiljalleen taas innostunut kirjoittamisesta, ja aikomuksena on jatkaa ainakin osaa keskeneräisistä tarinoista eteenpäin. Lumihunnun tahtoisin ehdottomasti saattaa loppuun, ja jatkoa aion taas julkaista, kunhan sitä syntyy. Hekuman suhteen ajatukseni ovat hieman ristiriitaisemmat - tuntuu, että olen joutunut tarinan kanssa jonkinlaiseen umpikujaan, eivätkä hahmot ole riittävän moniulotteiset ja syvät. Katsotaan kuitenkin, josko siitäkin vielä innostuisin.
 
Näiden lisäksi olen aloittanut kolmannen pitemmän tarinan, joka on tyyliltään hieman erilainen. Vetten valtiatar -nimellä kulkeva teksti on tyyliltään pikemminkin fantasiaa kuin teiniromantiikkaa, ja ainakin tällä hetkellä olen itse kovasti innostunut kyseisestä tekstistä. Tarkoituksena olisikin julkaista myös tätä tekstiä blogissani.
 
Palaan asiaan piakkoin, mutta tässä vaiheessa halusin vain tulla ilmoittelemaan, että minä ja tarinani olemme yhä hengissä, ja tarkoituksena olisi hiljalleen elvyttää myös tätä blogia. Kiitos kärsivällisyydestä - olen totta puhuen varsin yllättynyt siitä, että näinkin pitkän hiljaisuuden jälkeen moni on kysellyt jatkoa ja pysynyt lukijana. Kiitos siitä! :)

2 kommenttia:


traffic counter